Stoer, sterk en basic | design van BoConceptVoor een klant met een behoorlijke lengte was ik een tijdje geleden op zoek naar een design fauteuil die ook voor grote mensen lekker zit. Uiteindelijk is het de Imola fauteuil van BoConcept geworden. 

Leer in huis kan strak en zakelijk overkomen, zeker als je voor glimmend zwart leer kiest. Maar als je deze warme cognac kleur combineert met verschillende materialen en kleuren oogt het juist heel warm! Voor een ├ęcht warm effect voeg je bijvoorbeeld een kelim in warme tinten aarde tinten toe en vul je dat bijvoorbeeld aan met een beetje vergrijsd oker en groen. Met een aantal zwarte accenten zorg je ervoor dat de kleuren niet te veel in elkaar overlopen en blijft je interieur pittig en stoer.
Op de site van BoConcept vind je naast fauteuils ook nog veel meer moois voor je interieur. Ik heb hierboven een kleine selectie gemaakt van items die het goed doen in een basic, stoer interieur. De elementen bank lijkt me ideaal met een groot gezin. Leer kan wel tegen een stootje! Je kunt de elementen naar eigen inzichten samenstellen.

Wil je je zithoek eens anders dan anders? Combineer dan een nieuwe design fauteuil met bv een Deense design klassieker. Je interieur wordt er levendig van.


I ♡ comments | tekst: franca voor villa d'Esta | images: 1: franca voor villa d'Esta 2&3: BoConcept 4: Libelle | bekijk HIER de site van BoConcept