Vlinders aan de muur


"May the wings of the butterfly kiss the sun and find your shoulder to light on. To bring you luck, happiness and riches. Today, tomorrow and beyond." - Irish BlessingVan opgezettevlinders.nl ontving ik per post deze 2 mooie vlinders in een zwart lijst. Ik koos voor eenvoudige vlinders met weinig kleur maar op de site kun je talloze varianten en kleuren vinden. De vlinders worden in niet platgedrukt maar, zijn mooi geprepareerd en ingelijst in 3d baklijsten. Je kunt voor een witte of een zwarte lijst kiezen. 


Waar komen de vlinders vandaan? 
Opgezettevlinders.nl werken nauw samen met gerenommeerde en gecertificeerde exporteurs in verschillende werelddelen opererende onder de CITES regelgeving. De vlinders worden niet in het wild gevangen maar groeien op in een beschermde omgeving / vlinderkwekerij. De meeste tropische vlinders hebben een korte levensduur van een of enkele weken. De levensverwachting is in de natuur vaak korter door natuurlijke vijanden en een bedreigde leefomgeving. Een deel van de gekweekte vlinders wordt weer uitgezet in de natuur. Daardoor wordt de lokale flora en fauna ondersteund.

De foto's op de site geven een heel goed beeld van wat je kunt verwachten. Zoals ze op de site te zien zijn, zijn ze ook in het echt! De vlinders op mijn foto's zijn de Gigon en de Gambrisius. Deze kosten allebei €29,95 incl verzendkosten. Een kleine ingelijste vlinder koop je al voor €19,95. Neem snel eens een kijkje op de site!Volg mijn blog ook via Bloglovin' Follow on Bloglovin | beeld+styling © villa d'Esta | de vlinders kun je HIER kopen