Paars interieur met accesoires van Rie Elise Larsen

image via Sibella Court.
image via Tavern-agency

Mauve, Sering, Hortensia, Druif, Lavendel, Indigo, Aubergine

Paars, een kleur die je mooi vindt of niet. Paars komt in de natuur niet veel voor.
Paars is een krachtige kleur, een imponerende kleur. Vaak is een beetje paars al genoeg voor een ruimte. Paars in al zijn schakeringen stimuleert geestelijke verdieping.

Belangrijk is dat je paars voor je huis binnen de perken weet te houden. Teveel paars kan je huis overdreven pompeus of juist heel popperig doen lijken. Combineer je paars met een strakke moderne vormgeving dan is paars een goed optie. In kussen, plaids, bloemen is paars een goede keuze omdat deze een vertrek mooi accentueren. Met de accessoires van Rie Elise Larsen kan je in je huis makkelijk wat paarse accenten toevoegen. Neem een kijkje op haar site. Heel inspirerend!

Waar kan je paars het beste toepassen? In een kinderkamer die je multifunctioneel wilt houden kan paars een perfecte optie zijn. Voor je slaapkamer kan je met paars een prachtig weelderig en dramatisch vertrek maken. Voor de woonkamer is een lichte tint zoals lavendel mooi.
Wat voor verftinten zijn mooi? Uit de Pure collectie van Flexa is Plum een heel mooie warme paars. Painting the past heeft ook een aantal mooie paarstinten zoals Lily, Velvet Plum, Parisian Blue, Heather en Aubergine.

Reacties