Met naturel haal je de natuur in huis

images via Emmas designblogg

Met naturel haal de natuur in huis

Een rustige harmonische sfeer kan je krijgen door gebruik te maken van naturellen. Dat dat zeker niet saai hoeft te zijn zie je op de plaatjes hierboven. Door speels gebruik te maken van natuurlijke elementen hou je je interieur levendig. Mooie naturellen verf vind je in de VT wonen verflijn van Flexa. De verflijn van Painting the Past is ook heel geschikt voor een naturel interieur.

Met naturelle kleuren vermeerder je licht en ruimte en dit zijn belangrijke factoren voor ons welzijn. En zeker als het buiten grijs en regenachtig is, is dat wel zo fijn om een licht en warm interieur te hebben.

Mooie naturelle kleuren zijn bijvoorbeeld:
  • Basalt, Regen, Schuim, Deeg, Dons, Room en Poeder van Flexa VT wonen
  • Biscuit, Weat, Dune, Stone, Clay en Chalk van Painting the Past
Aankondiging: vanaf januari 2010 geef ik elke week een gratis online interieuradvies cadeau! Wil je daarvoor in aanmerking komen? Stuur mij dan een mail met je vraag en evt lage resolutie foto's. Je vraag kan over van alles gaan. Wil je graag weten hoe je de natuur meer naar binnen kunt halen bij jou in huis? Of weet je niet hoe je kamer anders kan indelen? Stel je vraag en wie weet maak jij wel kans op mij gratis advies.


Kijk voor meer informatie hier

    Reacties