interieur KLEUR inspiratie | IKI 07
Nieuw op vrijdag: foto's, schetsen of andere dingen van Franca. Ik probeer vanaf vandaag elke vrijdag werk van mijn eigen hand te laten zien.
Als je villa d'Esta al wat langer volgt dan weet je vast wel dat de natuur voor mij een grote inspiratie bron is. De laatste tijd merk ik dat ik meer naar een tijdloos interieur verschuif. En met tijdloos bedoel ik niet saai en eentonig maar een verstild, puur interieur dat een mooie mix heeft van oude en nieuwe elementen. 

Mijn inspiratie haal ik niet alleen uit de natuur maar ook muziek inspireert mij. Bijvoorbeeld het nieuwe nummer van James Blake, Limit To Your Love waarin de stiltes net zo belangrijk zijn als de tonen. En net zoals een compositie op doek heeft een ruimte ook leegte nodig.

all photo by Franca for villa d'Esta (with my iphone4)