These are a few of my favorite things...

Raindrops on roses and whiskers on kittens,
bright copper kettles and warm woollen mittens,
brown paper packages tied up with strings,
these are a few of my favourite things.

Last week I posted showed some pictures of my home, today I will show you some favourite items in my house. Since January I have guitar lessons, something I've wanted to do for so long.

Beside my guitar are my Dico Boots. I've got them for more than 5 years. They are so fantastic!
On the Ikea PS stool my VT wonen magazine and a some interior books. I've started crocheting last Christmas... beneath the candle a little project.

I love my soja latte in the morning. And I was so happy when I got the Tord Boontje Midsummer light as a present for my birthday last year. Thank you dear Mother in law! Above the door I have a little collection of art academy works by myself.

I hope you've liked this little tour. I've you have a favourite item in your home, leave a comment below with a direct link to you post about it. Have a great Friday and a super weekend!

---

Vorige week liet ik al foto's van mijn huis zien. Vandaag laat ik mijn favoriete items uit mijn huis zien.
 Sinds januari heb ik gitaarles...iets wat ik al heel lang wilde maar nooit heb gedaan.
Mijn kinderen worden er soms een beetje gek van maar, volgens mijn leraar ( van 18 ;)) gaat het al heel goed...mhmm dat zullen we dan maar geloven.
Naast mijn gitaar staan mijn laarsen van Dico, die heb ik denk ik al 5 jaar en zijn al tig keer naar de schoenmaker geweest maar, ze lopen nog steeds zo lekker!

Op het ikea krukje dat ik van Martijn voor mijn verjaardag kreeg, de VT wonen en een interieur boek, wat anders! ;) Nee hoor, ik lees ook andere dingen. Nu ben ik Stil de tijd vcan Joke J. Hermsen aan het lezen. In de kerstvakantie heb ik mezelf leren haken, onder het lichtje ligt een klein proeflapje.

En ik ben zo blij met mijn  Midsummer light van Tord Boontje die ik voor mijn verjaardag van mijn schoonmoeder kreeg! Op de tafel mijn soja latte koffie met koekjes om erin te dopen. Boven de deur hangen oude werken van mezelf van de Kunstacademie tijd.

En heb jij favoriete items in je huis? Ik ben benieuwd. je kunt hieronder een reactie achterlaten met een link naar een post op je blog waar jij jouw mooiste spullen laat zien.

Want mooie plaatjes verzamelen en online zetten is één ding, zelf wat bijzonders van je huis maken met een beperkt budget en een creatieve geest is een stuk interessanter!