Welke woontype ben jij?


Op de nieuwe site van Red.uk kan je een hoop wooninspiratie vinden gesorteerd naar een aantal woonstijlen.
 1. Luxe Ethnic 
 2. New Rustic 
 3. Minimal 
 4. Contemporary Country 
 5. Bold Colour
 6. Bohemian 
 7. Modern Retro 
Een van de beste manieren om er snel achter te komen welke stijl je nou het meeste aanspreekt is door snel te beslissen. Ga door de selectie op de site en kies telkens maar een plaatje uit. Sla het op, geef het de juiste naam en ga zo alle soorten af. Je hebt dat voor keukens, slaapkamers, woonkamers en badkamers. Merk je nou dat je niet kunt kiezen bij een bepaalde stijl omdat je het heel mooi vindt of juist super lelijk. Kijk dan eens goed wat je nou precies mooi vindt of bij een stijl die je niet aanspreekt wat je er lelijk aan vindt. Zo train je niet alleen je smaak en je ogen maar wordt je ook bewuster van jouw eigen smaak.

Ik ontdekte dat ik Modern Retro bv niet echt aantrekkelijk vond. Maar toen ik er toch een paar moest kiezen, koos ik voor de plaatjes waarin elementen zaten die me wel aanspraken. En tot mijn verrassing bleek ik helemaal weg te zijn van de Contemporary Country stijl...

Deze plaatjes zijn allemaal uit de Bohemian stijl, die ik ook erg leuk vindt. Wat mij wel opvalt is dat er een heleboel Country elementen in zitten en dat ik vaak voor de meest rustige kleuren palletten heb gekozen

All images via Red.UK  
Badkamer, keuken, diner, slaapkamer in Bohemian stijl

Je reactie op dit artikel is heel welkom! Klik hiervoor op "reageren kan je hier"

Reacties

 1. Geweldig ! Ik surf meteen even naar de website om te kijken welke stijl ik eigenlijk het mooiste vind.
  Lieve groetjes,
  Silke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig ! Ik surf meteen even naar de website om te kijken welke stijl ik eigenlijk het mooiste vind.
  Lieve groetjes,
  Silke

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta