Creëer in je huis een speelhoekje.

Niet voor je kinderen maar voor jezelf! Al kijkend en oefenend zie je zo steeds beter hoe je een mooie compositie maakt en hoe je materialen en texturen met elkaar kan combineren.Ik fiets -op mijn nieuwe sparta pick-up waar ik echt heel blij mee ben- in verwondering rond. Ik word altijd zo blij van bloesems, vooral van magnolia bomen!


Gisteren zag ik ineens dat de knoppen van de takken die ik vorige week had gekocht aan het uitkomen waren. Daar moest ik natuurlijk foto's van maken! Helaas was het al een beetje donker in huis...en voordat ik alles voor de foto klaar had staan...Wat me tijdens het fotograferen zo opviel is dat ik de laagjes -die ik ook zo mooi vindt in interieurs -  veel beter kan zien als ik door een lens kijk.
Je ziet gelijk of nog iets mist op de voor of achtergrond.


Heb jij in je huis rare hoekjes of een lege wand waar je graag iets mee wilt? Dan kan ik je aanraden om jezelf daar eens een soort speelhoekje te gunnen. Maak foto's tijdens je stylings sessie en bekijk ze op een groter scherm. Wie weet helpt het je om een kleurenpalet te maken of creeer je zo smaakvolle hoekjes. Gebruik een stoel, wat boeken, servies, een mooie ansichtkaart. De mogelijkheden zijn talrijk!

Veel succes & een heel fijn weekend.

PS: om het allemaal wat interactiever te maken hier (thanks to Ingeborg) heb ik een nieuw comment systeem in mijn blog. Je kunt vlg mij ook foto's etc uploaden.
Laat dus maar zien die hoekjes in jouw huis!

I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: franca & Julia Hoersch | bekijk HIER haar site