Styling met kleur, sfeer & eamesstoel

In het nieuwste online interieurmagazine Est dat ik laatst tegenkwam zag ik deze stylingshoot met een Eames stoel in de hoofdrol. Ook al vallen Eames stoelen een beetje buiten mijn budget, dromen mag altijd toch?


Het sluit een beetje aan met wat ik vrijdag hier al eerder schreef. Kleine hoekjes creëren en dan zo verder uitbouwen naar een compleet interieur. Wat ik zo leuk en helder aan deze foto's vind is het gebruik van een simpele basis: kleed, stoel, tafeltje.


Daardoor zie je goed de kracht van het consistent vasthouden aan je thema, kleurenpalet of sfeer.
Een wat een mooie botanische poster!
Het hele magazine -met zeer inspirerende foto's- kan je HIER verder bekijken.
I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: EST | leer HIER meer over Eames

Reacties

 1. Leuk om te zien dat dezelfde stoel binnen verschillende stijlen past. Ik ga eens een kijkje nemen in het magazine, dank je wel!

  Fijne week, Liefs Samira..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dromen mág neit alleen...dromen MOET....en liefst zo groot mogelijk(dus in jouw geval van tien eamesstoelen;))....grotere kans dat er dan een stukje van uitkomt(eentje dus ;))))).....of droom er nog even een zwarte of witte voor mij bij;))

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha ha! Dat is goed! Help jij mij dan ook met dromen ;) groetjes franca

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta