Back to normal | soon...

Hallo allemaal!

Na zo'n vier weken afwezigheid ben ik vandaag weer eens in mijn pen geklommen. Ik heb een hele fijne vakantie met man en kinderen gehad. We zijn naar de Provence gegaan en zijn daar drie weken gebleven. Het was het enige plekje in Frankrijk met gegarandeerd zon ( hou ik mezelf voor) maar eigenlijk was ik te-lui, te-moe, te-lusteloos of gewoon te-vreden met onze plek en hoefde ik niet zo nodig verder :)

Schitterend pad door de Gorges
Mooie veldbloemen
Ook op vakantie ontwerp ik graag...
Bron
Indrukwekkende weg
Trap
Hout
Tintelend koud water
Gewandeld door prachtige natuurgebieden waar je je weer nietig en klein kan voelen. 
Mezelf ondergedompeld in het koudste water van de vele gorges. 
Stil zitten luisteren naar het geluid van water over stenen. 
Mijn lijf languit in de zon laten opladen. 
Mijn huid laten insmeren door mijn jongste zoon met modder en rode aarde. 
En de gouden gloed van de korenveld in me opgenomen. 
De geur van de kruidige warme Provence; lavendel, tijm, rozemarijn. 
De cicades en krekels overdag en de sterren in de nacht.

Het is goed om weer terug te zijn. Ik geef mezelf nog even om weer te schakelen. Ook al is het gewone naar school ritme alweer een week geleden begonnen. Ik hoop dat jij ook een goede zomer hebt gehad waar je ook was!

I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: allemaal by me met Instagram

Reacties

 1. Volgens mij heb je het heeeerlijk gehad. Wat een plaatjes. Die gorges zijn zo gaaf he. Ik ga gelukkig nog weg, volgende week naar Siciliƫ :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's heb je weer gemaakt, ik wil ook een Iphone met Instagram! ;-) Wij hebben een heerlijke vakantie in Noorwegen gehad, met slechts 2 dagen regen! En heerlijk tot rust gekomen, maar wij zitten intussen ook alweer in het school/werk ritme, alsof je niet op vakantie bent geweest...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oeh Siciliƫ, dat is ook mooi! Ik ben daar lang geleden geweest met Interrailen ;). Ik vond vooral het plaatsje Noto erg mooi. Allemaal vervallen gebouwen die vroeger enorm veel grandeur hadden.

  Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je! En dat Instagram is ook wel erg makkelijk en leuk! Noorwegen is ook prachtig en wat fijn dat jullie maar 2 dagen regen hadden. Dat kan ook wel heel anders...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie plaatjes, ziet er echt fantastisch uit. En je ontwerp haha, echt zo leuk en vast ook erg handig. Heb je er ook een wc bij ontworpen, of was dat niet meer dan een gat?
  Ik had wat inspiratie artikelen gemist wegens onze vakantie, dus ga nog even je blog doorscrollen!

  Liefs Samira

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een mooie beelden, denk dat je het zeker naar je zin hebt gehad in ieder geval! Super leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta