Poeder herfst tinten | Fashion meets Interior


Mode en interieur zijn twee verschillende inspiratiebronnen voor mij. De laagjes die ik in interieurs aanbreng lijken soms erg op de laagjes die je bijvoorbeeld ziet in de ontwerpen van Noa Noa. Een mooi jurkje wordt vaak nog specialer als je er de juiste accessoires bij draagt. Of een simpele goedkope outfit geef je een upgrade met een mooie tas en schoenen. Dat gegeven pas ik vaak toe in interieurs. Een dure bank kan je prima combineren met kussens van H&M home of naast een tweedehands stoel zetten. En een goedkope badkamer maakt je mooier met een sjieke spiegel en strakke zeeppompjes en handdoeken.

Daarnaast zie je vaak dat de mode net een stapje vooruit loopt op het interieur. Dus wat je nu in de winkels ziet qua kleur, stof en materiaal worden de interieur trends van dit seizoen. Op het blog van The City Sage laat Anne vaak een ruimte gecombineerd met een outfit zien. Gisteren zag ik Refined Rustic. Heel inspirerend!  Al eerder liet ik HIER ook wel eens een ruimte met een outfit zien. En toen ik de foto's van Glen Proebstel zag, zag ik daarin zoveel parallellen met de herfst collectie van Noa Noa van dit jaar. Kijk zelf maar!


Nou ben ik helemaal geen fan van oranje, rood of aarde tinten. Op de een of andere manier werken die niet voor mij maar, zo gecombineerd met stevig grijs, zwart en blauw-groen vind ik het wel mooi.
Wist je dat warme tinten zoals oranje en rood een ruimte kleiner maken omdat deze kleuren op je af komen? Maar in een grotere ruimte met veel zon kan je best uitpakken met deze kleuren. In de interieuradviezen die ik bij mijn klanten geef merk ik dat kleuren kiezen en combineren voor veel mensen best lastig is.

Wil je dit najaar stap voor stap je huis of een ruimte een make-over geven en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Meld je dan nu nog aan voor de gratis kennismakingsles van mijn e-course. Deze ontvang je op 8 september en een week later ga je na betaling van de €35,- echt aan de slag. Er hebben zich al meer dan 60 mensen opgeven maar, er is nog plek...Opgeven kan HIER of in de rechterside bar van mijn blog. Wil je meer lezen of deze e-course? Dat kan HIER


En dan is het ook alweer de laatste dag van Augustus. Wat vliegt de zomer voorbij. Zullen we met z'n allen afspreken dat September heel zonnig en nog een beetje warm wordt? Tot vrijdag!

I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: fashion |  Noa Noa Fall '11 | interior styling: Glen Proebstel

Reacties

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta