Matte muur en kalkverf | Inspiratie bij Carte ColoriBen je op zoek naar duurzame en ecologische verantwoorde verf en materialen voor je woning?
Dan zijn de producten van Carte Colori misschien wel wat voor jou. Carte Colori is van oudsher importeur van traditionele kalkverf en -stucproducten. Deze producten zijn zowel voor restauratie als nieuwbouw geschikt. Kalkverf is gemaakt van 100% mineralen. Bovendien zijn alle Carte Colori verven watergedragen waardoor deze verven bijzonder geschikt zijn voor een duurzaam en milieuvriendelijk interieur.

Carte Colori heeft een super matte muurverf en kalkverf lijn die uit heleboel prachtige vergrijsde tinten bestaat. Daarnaast kunt je ook terecht voor tadelakt producten voor bv je keuken of badkamer.

Tadelakt en imitatietadelakt zijn voorbeelden van een duurzame authentieke stuktechniek, die behalve het natuurlijke aspect veel voordelen hebben. In tegenstelling tot gipsafwerking of tegels met kitranden die zeer gevoelig zijn voor schimmel en bacteriƫn zijn deze producten op kalkbasis gezond, bacterie en schimmelwerend en gemakkelijk te onderhouden namelijk met natuurlijke marseille zeep


Ik ben echt heel erg enthousiast over de toepassingen en de uitstraling van de producten van Carte Colori, daarom kun je vanaf nu via villa d'Esta de producten van Carte Colori bestellen! Dit kan echter alleen in combinatie met een kleuradvies bij je thuis. Ik neem dan alle kleuren mee op stalen zodat je het effect goed kunt bekijken. Wil je kalkverf of tadelakt je je eigen huis toepassen maar twijfel je nog? Dan is een bezoekje aan de showroom in Culemborg van Carte Colori echt aan te raden. Samen bezoeken we de showroom en kun je je laten inspireren en adviseren! Mijn origineel, professioneel kleuradvies op maat levert je enorm veel tijd en geld op!

Kleuradvies in combinatie met een bestelling via villa d'Esta = 15% korting op de consumentadvies prijs op alle producten van Carte Colori

Maak nu een afspraak voor een kleuradvies van villa d'Esta! Dat kan via de mail ( franca (@)villadesta.nl of bel 06-48118893). Je kunt ook bij contact mijn formulier invullen dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Tot ziens,


I ♡ comments | text and images Franca de Jonge | bekijk de site van Carte Colori