Nature calling | black and white


Het nieuwe jaar voelt nog jong. Fris, vol mogelijkheden en nieuwe kansen.
Langzaam aan voel ik mijn inspiratie weer terug komen. En in de natuur zijn helpt mij daarbij.

Afgelopen tijd heb ik deze foto's gemaakt met mijn telefoon. Volgens mij moet ik mezelf een echte camera gunnen. Want foto's maken, iets moois vastleggen geeft me echt energie.


In de kerstvakantie ben ik ook met manlief naar Krüller Möller geweest. Ik was er jaren niet geweest maar het voelt daar altijd zo lekker vertrouwd. het park is natuurlijk prachtig, de beeldentuin ook en nu was daar ook nog de audio tour van Nico Dijkshoorn bij gekomen. Een aanrader!

Goede voornemens heb ik eigenlijk elk jaar wel maar 1 voornemen bleef ik maar voor me uitschuiven. En daar heb ik de week week voor het eerst werk van gemaakt. Ik ga starten met een tao training oefengroep. Dat is al jaren een secret wish. Ik training met tussenpozen al vanaf mijn 26ste healing tao en mijn verlangen om deze kennis over te gaan dragen werd steeds sterker. Allerlei stemmen in mijn hoofd maakten dat ik de stap steeds niet concreet maakte maar, daar heb ik nu een einde aan gemaakt!

Vanaf volgende week ga ik starten en ik heb er zin in!

Heb jij een voornemen dat al jaren of maanden sluimert maar waar je geen gehoor aangeeft? Ik spreek uit ervaring dat het echt een goed gevoel geeft als je actie onderneemt en een stap zet. Let me know!I ♡ my readers | tekst+opmaak+foto's: franca voor villa d'Est