Dutch Designer | Ruben van der Scheer

Op de woonbeurs 2012 ontmoette ik designer Ruben van der Scheer. Ik vond zijn deurtafel een mooi, eenvoudig en krachtig ontwerp. Als je mijn Instagram volgt, dan heb je de foto die ik toen maakte misschien al gezien...


De deur tafel is een leeftafel. Een tafel met als blad een oude paneeldeur met twaalf bolle ruitjes. Het onderstel is gemaakt van essen. Het bovenblad is een oude deur, die is afgewerkt met kunsthars. Hierdoor ontstaat er een glad bovenblad. Je kunt een tafel of ander meubel op maat laten maken door Ruben.


De cheek chair hieronder is gemaakt in samenwerking met Maartje van den Noort. Zij ontwierp de bekleding. Maartje heeft een mooie collectie kussens verkrijgbaar via oa by Mölle. Ook te zien op mijn blog HIERI ♡ my readers | tweede foto+tekst+opmaak: franca voor villa d'Esta | Photo Credits: Samuel Otte