Nieuw in mijn huis | Lost and Found woonwinkel

Even weer eens een kijkje in mijn eigen huis. De bank staat nu voor het raam. Dat is een overdag een heerlijk licht plekje om te lezen en te haken ( ik ben nl bezig met een XL sjaal ;-)

Nieuwste aanwinsten in huis zijn: de grijze kroonluchter in de woonkamer en deze spiegel op het plaatje hieronder. Ik vond ze beide in een super fijne woonwinkel: Lost and Found op de Jagerlaan 35 in Zeist.


De kapstok maakte ik van een aantal oude haken, die ik vond bij Jan van IJken in Eemnes, steigerhout en een stukje van een Ikea Ribba lijst.

Bij Lost and Found kun je terecht voor unieke brocante vondsten zoals  aardewerk, kasten en andere meubels. Regelmatig wordt de collectie aangevuld want eigenaresse Annemarie houdt van brocante marken afstruinen opzoek naar mooie en betaalbare items. Uniek, karaktervol, eigenzinnig, stoer maar ook een vleugje Franse chique. Geen tierlantijnen en roze roosjes. Een beetje dat Engelse “Notting Hill”-sfeertje, gecombineerd met praktische Hollandse eenvoud en niet te vergeten, betaalbaarheid. In de winkel zijn niet alleen brocante en antieke stukken te vinden, maar bijvoorbeeld ook strakke of industrieel ogende lampen, mooi linnengoed en wollen plaids en kandelaars.

Daarnaast verkoopt Annemarie ook een aantal bijzondere merken waaronder by Mölle, waar ik HIER al eens eerder over schreef. En verder:
Je kunt Lost and Found volgen via Facebook of neem een kijkje op de site.
Een echte aanrader!
I ♡ my readers | interieurontwerp+tekst+opmaak+Photo Credits: franca voor villa d'Esta