Donderdag-kleuradvies: oranje

 Pompoen, Terracotta, Abrikoos, Sienna, Amber, Mandarijn,


Deze week is het kleuren thema oranje.
Het was best lastig om deze kleur goed in beeld te krijgen. Sommige kleuren liggen je beter dan anderen.Oranje is op dit moment niet de meest hippe kleur voor je interieur. En dat is jammer want oranje is een hele vrolijke warme kleur.

Wellicht dat de overkill in de jaren zeventig er voor heeft gezorgd dat Oranje nu weinig wordt toegepast. En dat is jammer want, als je wat zon en warmte in je huis wilt dan is oranje een prima keuze. Let er op dat je oranje spaarzaam toepast. Met kleine accenten bereik je een heel mooi resultaat. Zie op de plaatjes hoe het glaswerk de aandacht vraagt? Hou het bij eenvoudige vormen en geometrische patronen en oranje komt helemaal tot zijn recht!

Reacties

  1. Een blogstukje naar mijn hart! :D
    Ik vind oranje ook een pracht van een kleur en we hebben zelfs zacht oranje beddegoed van zuiver linnen in huis, zo mooi! En knaloranje plastic design stoeltjes, oranje kussenhoezen enz. In combinatie met brocante meubeltjes of ook antiek servies e.d. staat het echt geweldig, vind ik. Een kleur om blij van te worden.
    Fijne dag, groetjes,
    Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta