Mooi nieuw magazine


Met dank aan Ingeborg, een van mijn trouwe lezer!
Je reactie op dit artikel is heel welkom! Klik hiervoor op "reageren kan je hier"

Reacties

  1. Bedankt voor dit geweldige magazine met ontzettend veel leuke ideeen! Mijn handen jeuken om aan de slag te gaan. De eerste Paper Snowflake is al klaar.. Ook mijn verlangenlijstje is weer aardig uitgebreid! :) Heb ik even mazzel dat ik rond de feestdagen ook jarig ben...
    Succes met je blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor dit geweldige magazine met ontzettend veel leuke ideeen! Mijn handen jeuken om aan de slag te gaan. De eerste Paper Snowflake is al klaar.. Ook mijn verlangenlijstje is weer aardig uitgebreid! :) Heb ik even mazzel dat ik rond de feestdagen ook jarig ben...
    Succes met je blog!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta