Wit maar dan drie keer andersDat je met een witte basis veel verschillende kanten op kunt kan je op deze plaatjes goed zien.
Op het eerste plaatje vind ik de schilderijen wand in combinatie met de grote letter echt heel mooi. De salontafel van vergrijsd hout op wielen maakt het huis lekker stoer.

Op het tweede plaatje vind ik de sfeer van het gebladderde hout in combinatie met porselein erg mooi.

En het derde plaatje laat zien dat je een werkplek ook heel rustig kan houden als je maar een kleur gebruikt.

{ UPDATE }

Van de oktober challenge: this is me...ik sta op dit moment 2de!
Heel erg bedankt voor jullie stem, dat geeft me zoveel postitieve energie. Het maak me heel erg blij dat er zoveel mensen online zijn die mij op deze manier willen steunen.

Heb je nog niet gestemd? Dat kan nog tot vrijdag! Stemmen kan je HIER
Ik ben nummer 9 op de lijst. Ik zou heel graag eerste of derde worden...als tweede prijs kan je hele mooie kussens winnen van Fabricadabra helaas zijn die van zijde en dat is denk ik zonde met twee stoere jongens in huis. Als ik als tweede eindig ( en begrijp me niet verkeerd dat zou echt heel gaaf zijn ) dan verloot ik twee kussens onder mijn followers op facebook of google followers die een comment achterlaten bij de verlotingspost die ik zaterdag zal schrijven!

{ BELOOFT }

Verder ben ik heel druk met ons eigen huis. Aangezien we hier nog wel een tijdje zullen wonen vind ik dat we best wel weer eens mogen wisselen van kleur :)
Eerste aandacht gaat uit naar de onze slaapkamer. Ik denk erover om een hoorfeinde te maken van verweerde planken of een paar oude deuren. Ik heb van Histor One ook een mooie hele donkere kleur gevonden : DEEP NIGHT. Met wit beddengoed en een grijzige sprei erbij lijkt me dat echt heel mooi.

Daarnaast werk ik ook vaak in de slaapkamer, we hebben helaas niet genoeg ruimte voor een aparte werkkamer, door de tafel in een lichtere grijs tint te schilderen denk ik dat hij mooi weg valt tegen de donkere muur...

En dan de woonkamer, ik ben nog steeds aan t twijfelen over een kleur...licht grijs, donker grijs, groenig...ik hoop dat ik binnenkort foto's kan laten zien!

PS Het is binnenkort weer tijd voor een e-zine! Je kunt je altijd aanmelden. Denk je er wel aan dat je ook nog moet bevestigen?
En wist je dat je je ook nog kan aanmelden voor mijn workshop moodboard maken. Op zaterdag 13 november in Utrecht. Top lokatie, heel veel praktische interieur stylings ideeën en een moodboard waarmee je thuis aan de slag kunt gaan. Meld je HIER aan.

image found @ 1: kjerstis lykke, 2: Stacey Haines 3: Beckers paint
Je reactie op dit artikel is heel welkom! Klik hiervoor op "reageren kan je hier"

Reacties

 1. Computer op mijn werk dus ik kan nog nog een keer stemmen, nadat ik het thuis ook heb gedaan. Heel veel succes! Groeten, Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hello lovely blog,very inspirational pictures. I am from Brazil, come and visit me, we have beautiful designs.

  Fer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Computer op mijn werk dus ik kan nog nog een keer stemmen, nadat ik het thuis ook heb gedaan. Heel veel succes! Groeten, Rianne

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta