Jade & Roze | Fashion meets interiorJade groen zie ik ineens overal in allerlei gradaties en tinten opduiken. Ik vind het een prachtige kleur met veel diepte en spanning. Combineer het jade groen met wit, grijs of met andere groen tinten voor een subtiel ton sur ton uitstraling of knal door er bv een warme oranje naast te gebruiken.En roze...ik heb in huis wel een aantal roze items maar, het is niet echt mijn kleur. Ik hang bv dit vogelhuisje wel eens op maar, na een paar dagen zet ik het weer weg. Maar wat een prachtige kleur voor bv het jurkje hierboven....

Hebben jullie ook zo genoten van de zon? Ik geniet nog steeds! Vanochtend in het bos zag je overal al paddenstoelen en het licht scheen in schuine stralen door de bomen. Ik laat me graag verwonderen!

PS: vandaag begint de eerste Give Away op de conceptpage van VosgesParis en deze allereerste Give Away wil je niet missen! Je kunt nl hét sloophout behang van Piet Hein Eek winnen! Opgeven en meer info vindt je op deze pagina


I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: interior: by me | fashion: anthropologie

Reacties

  1. Ik ben ook helemaal ´into green ´ op het moment... heb zelfs een paar smaragdgroene laarzen gekocht, heel erg bohème, maar wel heel erg mooie kleur :)
    Je kunt ook mooi alle groentinten combineren.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta