Wrist worms | ready for fall

Yesterday I received a beautiful packet by mail: my wrist worms!
I just love the colour and texture and the fact that they are made by hand.
It was hard to pick a pair but I felt in love with the ecru dots. Makes them extra special...I'm so ready to drink a cup of coffee outside now ;-)


I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: 1 & 3 Sandra Juto 2: me | you can buy them HERE

Reacties

 1. Hoi Franca,

  Ik weet niet of je open staat voor suggesties/vragen maar ik heb er eentje waar je misschien iets mee kan voor je weblog. Ik vind het best moeilijk om de kozijnen in mijn huis (voorraam/keukenraam) van leuke decoratie te voorzien. Je ziet zoveel hetzelfde, planten in grote brede bloembakken, takken. Maar wat nog meer? Ik heb geprobeerd inspiratie te vinden op diverse interieurweblogs waaronder die van jou maar het lijkt een soort vergeten hoekje te zijn tussen alle geweldig inspirerende beelden van mooi gestylde elementen in een huis. Misschien kun je er iets mee, ik weet zeker dat meer mensen hier mee 'worstelen'.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Liz,
  Ik vind het juist super leuk om te horen wat er bij mijn lezers leeft!
  Ik zal eens kijken of ik wat kan bedenken voor je.

  En meer suggesties zijn altijd welkom hoor ;-)

  Groetjes Franca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is there a pattern for this in english, if so you can email me at theelect2005@yahoo.com
  ist es ein Muster für diese in Englisch

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta