Materiaal, textuur & kleurenpalet | moodboard in 3dDit  3d moodboard heb ik gemaakt met materialen -her en der gevonden- in mijn huis en de natuur.
Ik oefen vaak op deze manier om te kijken wat het effect is van een bepaalde kleur in een palet.
Uitgangspunt waren de kleuren en de verschillende texturen van de materialen.

zacht & wollig versus glanzend & hard
mat & rond versus ruw & hoekig

Ik vind het fantastisch om te zien hoeveel beter de kleuren en texturen uitkomen op de antraciet grijze ondergrond die op het groene krukje ligt. De tegels ( met de zwarte cirkel en de langwerpige celadon blauwe ) komen uit de VTwonen collectie die je HIER uit verkrijgen.

De onderste foto is veruit mijn favoriet! Dat komt ook door de prachtige kleur van de kastanje die eigenlijk wel heel veel weg heeft van mijn vloer... En welke vindt jij mooi? En nu ga ik eens rustig kijken hoe ik dit palet ga vertalen in mijn eigen woonkamer. Of misschien bij jou thuis?

Fijn weekend,


I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: by me