Kennismaken met de kleurrijke BallChairs


Voeg een speels ontwerp aan je interieur of je tuin toe!
Met de BallChair haal je een vrolijk en speels ontwerp in je tuin of huis. Ze zijn ontworpen door de Britse ontwerper Finn Stone en geven je terras of woonkamer gelijk een speelse karakter. Vooral in een interieur met alleen maar rechte hoeken kan deze BallChair met zijn ronde vorm een prettige afwisseling zijn. Hou je niet zo van kleur kies dan voor de wat meer neutrale tinten zoals creme, mush, black of grey.


De BallChairs bestaan uit gerecycleerd ABS en zijn afgewerkt met kwalitatieve DuPont lak. Daardoor zijn ze duurzaam en sterk. Door hun coating kunnen ze perfect als lounge terrasmeubel gebruikt worden. De BallChairs kunnen tegen alle weersomstandigheden. In de winter hoef je ze dus niet binnen te halen.


Helemaal van deze tijd zijn de drie nieuwste trendkleuren: Pastel pink, Pastel mint, Pastel blue.
Precies hetzelfde als de volwassene variant maar dan een slagje kleiner, is er ook een uitvoering speciaal voor kinderen. 


Lijkt zo'n vrolijke blikvanger je wel iets? Dan moet je absoluut eens een kijkje gaan nemen op http://www.ballchairshop.com. Daar kan je kiezen uit 18 verschillende kleuren. De winkel garandeert een vlotte en GRATIS levering binnen twee dagen.

advertorial voor villa d'Esta | bekijk HIER de webshop