Herfst interieur inspiratie | Give away

Zo buiten zo binnen.
Kleine warme accenten die het herfst gevoel naar binnen halen. Wat een prachtige herfst dit jaar. En in dit huis kan ik door de extra ruimte en het licht meer experimenten met kleur. Vandaag wilde ik voordat het sinterklaas en kerst geweld losbarst nog wat herfst sfeerimpressie in mijn interieur laten zien.


Op de vrije school zijn jaartafels altijd prachtig afgestemd op het seizoen of op een jaarfeest. Nou ben ik geen super soof, maar kleine hoekjes maken voor de kinderen ( en mezelf ;-) vind ik wel erg leuk om te doen. Gisteren hebben we Sint Maarten gevierd, vandaar het pompoenvrouwtje. Op de achtergrond zie je een geplakt potje wat mijn jongste zoontje al tijdens de peutertijd heeft gemaakt. Elk jaar haal ik ze weer tevoorschijn.

Sint Maarten is het eerste feest van de grote advent. Het is ook het eerste feest dat in het teken staat van het licht, maar ook van elkaar zien en delen. De natuur toont zich op zijn allerruwst, de mens trekt naar binnen in de warme omhulling van het huis en ontsteekt er het vuur en de lichten.

Meer lezen over de achtergrond van Sint Maarten kun je HIER


En geheel in de Sint Maarten gedachte organiseer ik met mijn sponsor Dutch Dilight een give away voor iedereen die wel wat licht in huis kan gebruiken.

Dutch Dilight lampen, op natuurlijke, stijlvolle wijze. Eerlijk, eigen, warm en een beetje frivool. Precies zoals we zijn voor een verlicht leven.

Je kunt tot 30 november kans maken op een staande lamp met kapje naar keuze van Dutch Dilight. De winnaar kan kiezen uit wel 9 verschillende kleuren wol dus er zit er altijd wel eentje bij die bij jouw interieur past.

Wat moet je doen om deze lamp te winnen?
1. Laat een berichtje achter onderaan deze post
2. Like Dutch Dilight op Facebook

Ook alle belangstellenden die op de woonbeurs hun e-mail adres hebben opgeschreven, doen mee met deze actie.

Veel succes!


PS volg villa d'Esta ook via Instagram en mijn Facebook pagina dan ben al eerder op de hoogte van win-acties en andere leuke dingen!

I ♡ my readers | beeld, tekst en opmaak: franca voor villa d'Esta | Lovely Quote by Mansukh Patel | bekijk HIER de site van Dutch Dilight