Winter palet | verstilde kleuren


De kleuren buiten zie ik langzaam verdwijnen. De laatste herfstblaadjes zijn door de harde wind van afgelopen week aan het verdwijnen. Het herfstbos wordt een winter bos. Met veel contrast in zwart en wit.

De natuur laat het ons zo mooi zien: trek je terug.

Ik keer ook meer en meer naar binnen. Met mijn breiwerk en dit jaar voor het eerst: een houtkachel! Heerlijk. Ook mijn gedachtes gaan naar binnen. Overpeinzen, terugkijken, een jaar verteren. Nadenken over mijn bedrijf, mijn talenten en nieuwe stappen die ik wil gaan zetten.

De winter periode staat voor mij voor:

Ruimtes creƫren die uitnodigen tot stil zijn.
Bij jezelf komen.
Samen zijn.
Je omhullen.
Geborgenheid.
En wat heb jij nodig?

PS Vorig jaar maakt ik deze post met winterse inspiratie


Franca voor villa d'Esta |  tekst + opmaak + 3d-moodboard + natuurfoto in zwart-wit
Photo Credits: 2&7  |  4&5&6 |  1&3&7 eigen beeld