Sfeermakers in je huis | december


Een ideale sfeermaker voor koude dagen en avonden: brandende kaarsen of wat groter ;-) : een vuurtje in je huis.

Ze hebben een heerlijke geur en ze branden erg mooi, deze (zelfgemaakte) kaarsen van bijenwas. Elk jaar maken mijn kinderen op school tijdens het adventsfeest een kaarsje. Mooi om te zien dat de kleur van elke kaars anders is. Ook een kaars kopen? Kijk eens bij een natuurvoedingswinkel of via Dipam

Al jaren op mijn wishlist: een houtkachel of open haard. En dit jaar kan ik eindelijk genieten van een vuurtje in mijn huis. heerlijk! Nu nog een ander item van mijn wishlist: een schommelstoel. Bijvoorbeeld deze hierboven van HK Living...


PS: leuk zelf maak ideetje: een mandarijntje met daarin wat kruidnagels voor een lekker kruidig geurtje in je huis.


I ♡ my readers | tekst+opmaak: franca voor villa d'Esta en bovenste 3 foto's van de grijze schaal
Overige: 2 | 4 | 5 | 6 |