Winter wonderland met gouden gloed


De drukte van Sinterklaas maakt bij mij plaats voor de verstilling van de winter/adventsperiode. Prachtige ochtend wandelingen in mijn nieuwe omgeving leveren deze plaatjes op. Alles ziet er toch veel mooier uit als je het bedekt met een laagje wit!

Op vrijdagochtend maak ik op school onder begeleiding van Esther van de winkel Rozemarijn in Zeist, deze kerst engel van droomwol. Als je het stap voor stap doet is het niet eens zo moeilijk ;-)
Op hun site kun je je laten inspireren voor de kerst. En je kunt er ook droomwol doe het zelf pakketjes aanschaffen.

In de keuken staat al weer een tijdje onze nieuwe bank van steigerhout. Het is een bank in twee delen zodat ik hem ook makkelijk buiten kan zetten in de zomer.

Ik ben helemaal geen fan van geel maar deze gouden gloed van de zon op de sneeuw haal ik graag in huis door op de bank een geel kussen te leggen. Het haalt het natuurlijk bij lange na niet bij the real thing. En eigenlijk vind ik dat ook wel fijn. Nature rules!

Fijn weekend,


I ♡ my readers | foto's+tekst+opmaak: franca voor villa d'Esta