mijn September | in 10 foto's


De maanden vliegen voorbij, vooral in September als de scholen weer zijn begonnen en je overal leuke cursussen en lezingen kunt volgen. Deze week ging ik naar een lezing van Lou Niestadt over haar boek Less is Luxe. Lou is een open, energieke vrouw die art journals schrijft over hoe je simpeler kunt leven met minder spullen. Erg inspirerend!

Door mijn schildklier ziekte sta ik wat langer stil bij de alledaagse dingen in mijn leven. En probeer ik niet alleen mooie interieur plaatjes van ons huis te maken maar, schiet ik ook regelmatig met mijn telefoon wat snapshots. Deze bewerk ik dan natuurlijk weer wel met oa instagram en VSCO cam ( beide zijn gratis app's) want ik blijf natuurlijk wel van mooie plaatjes houden ;-)
Wil je me volgen op Instagram: ik ben @villadesta

1- Op 7 september zijn mijn man en ik al weer 13 jaar samen,  dit zijn de bloemen die ik van hem kreeg! Hier schreef ik al eens over onze trouwdag.
2- En daaronder mijn hangstoel -met een kussen van Stapelgoed- tussen de druiven, die nu trouwens al veel rijper zijn!


3- Van mijn vriendin kreeg ik een grote stapel Volkskrant magazines. Dit is het grote modenummer met Jan Taminiau.
4- De kittens Django en Zaska zijn zo schattig met z'n tweetjes!
5- Ik hoop dat ik eindelijk mijn XXL sjaal afgehaakt krijg deze maand!
6- Voorlopig doe ik het dan nog maar even met mijn snor sjaal! Daaronder staan 2 blikken vol met foto's. Ik wilde nu eindelijk eens voor mijn oudste zoon beginnen aan zijn baby boek ( shame on me!)

7- Biologisch zuurdesem brood van de beste bakker uit Zeist: Bakker Albert. Dit is een puur Albert. Veeeeeeels te lekker!
8 - Deze maand ruimde ik de schuur ook op en kwam ik deze ladder weer tegen. Nu staat hij in de slaapkamer tegen de wand ( kleur op de muur is Gritti van Carte Colori )


9- Op Landgoed Heidestein tussen de berken en de heide die her en der nog in bloei staat. Mijn favoriete plek om te wandelen en tot rust te komen
10- Een dahlia uit mijn boeket ( zie nummer 1 ) nu eigenlijk mooier want, de blaadjes gaan zo prachtig omkrullen en kleuren.

Van de nazomer naar herfst en dat in 3 weken!

Fijne zondag,


PS Heel erg bedankt voor alle lieve mails en reacties op mijn blogpost over mijn schildklier. Dat geeft me echt veel steun!

Volg mijn blog ook via Bloglovin' Follow on Bloglovin | tekst+opmaak+foto's: franca voor villa d'Esta