Spannende kleuren combinatie | Geel met vergrijsd mintMijn oog valt er steeds op: geel in combinatie met mint groen: soms wat meer vergrijsd, een andere keer wat frisser. Niet gek want op dit moment in de natuur zie ik veel geel van de berkblaadjes en bv het groenige mos op een boom. En wat een bof, ik kan in mijn tuin nu ook prachtige foto's maken.

Een niet echt voor de hand liggende combinatie voor je interieur maar, het werkt! Geel alleen kan al snel wat goedkoop en kil aan doen. Door warm geel met verschillende groentinten te combineren maak je het geel spannender en subtieler tegelijkertijd. Gebruik het geel wel met mate!

Geel is een vrolijke opwekkende kleur, ideaal voor mensen die last hebben van de herfst-winterblues. Over herfst-winter blues gesproken: Ik ben deze week trouwens begonnen met een lichtlamp. Elke dag ga ik voor een lamp zitten. het voelt nog wat onwennig maar, ik zet nog even door. Het gedwongen moment rust is trouwens wel erg fijn!

 Fijn begin van deze nieuwe week,
I ♡ my readers | tekst en opmaak franca voor villa d'Esta | images: EST, Franca met mijn Iphone en Instagram