Vrijdag | Verlichting

Hoe belangrijk verlichting is merk ik, nu het weer vroeger donker wordt, nog sterker dan anders. Een nieuwe woonkamer met een semi open keuken, met een andere vloer, vorm en afmeting vraagt weer om een heel andere verlichting, dan in ons oude huis. Ik heb er al een aantal lampen bij gekocht waar ik toevallig tegen aan liep in de kringloop winkel. Maar deze design beauty's van Northern Lighting zou ik zo in mijn huis willen!

Kijk HIER voor een verkooppunt bij jou in de buurt

Het meeste moet ik wennen aan het feit dat onze eettafel in de keuken onder een dakkoepel staat. Dat betekend dat ik geen lamp meer boven de tafel kan hangen (het kán natuurlijk wel, maar ik vind het niet mooi om een draad of zo te spannen in de koepel ;-)

Ik ben dus druk op zoek naar mooie wandlampen. Wat vinden jullie van deze lampen van Madam Stolz?

1. Zwart metalen wandlamp verkrijgbaar via
2. en 3. Houten wandlamp in grijs of wit verkrijgbaar via
4. Houten wandlamp met metalen kap verkrijgbaar via

Of ga ik toch verder zoeken naar een vintage industriële wandlamp? Ik hou jullie op de hoogte! Fijn weekend,

I ♡ my readers | franca voor villa d'Esta |  Lampen: Northern Lighting & Madam Stolz