Witte accenten in je interieur | grafische tekens

Het blijft een ideaal stylingsmiddel: een letter of zoals hier boven een plus teken via Quip & Co
Wat ik erg mooi vind aan dit plusteken, is het wit geschilderde metaal. Hierdoor zijn de tekens en letters van Quip & Co net even anders dan anders.

Quip & Co bestaat volgende week 1 jaar! Reden genoeg om mijn sponsor -van het eerste uur- te verblijden met een bezoekje aan hun inspirerende winkel in Putten of hun site. Ik heb Maarten en Lida vorige maand ontmoet en het zijn super leuke, lieve mensen met een goede neus voor karaktervolle meubels. Voor bijzondere interieur accessoires kijk je HIER


In mijn eigen huis staat trots te pronken: de letter W (mijn man, kinderen en ik ook een beetje ;-) heten van der Woud)

Ben jij ook fan van stoer en industrieel wonen? Hou dan vanaf maandag mijn blog in de gaten want, dan organiseer ik samen met Quip & Co een leuke Give Away!


I ♡ my readers | tekst+opmaak+laatste foto: franca voor villa d'Esta | foto 1&2: Quip & Co