Even weg dromen

Stel je eens voor...

een prachtige witte slaapkamer, helemaal opgeruimd, helemaal voor jou. mooie vloer, een  geen wasgoed, rommeltjes....zucht waarschijnlijk blijft het bij mij een droom. Ik hou van kleur en ik ben niet in opruimen. Maar een beetje dromen mag toch?

Boven: mooie lampen!!!Mooie ruimte, mooie vloer
plaatjes via City Sage, een heel leuk blog, check it out! image via Elle decoration UK. Mijn favoriete magazine, helaas is het zo duur in Nederland. De stijl van Elle Decor is heel relaxed, ik vind het een stuk inspirerender dan de Nederlandse versie die mij eerlijk gezegd nogal tegenvalt. Een hoop hele dure design
meubels om het design niet omdat ze zo mooi zijn. En binnenkijken in woningen die niet echt leven. Misschien denkt je er anders over, sorry dan! Maar ik zie graag een plaatje van een ruimte waar ik me in kan verplaatsen. Net zoals in een tv serie of boek waarin je je verplaatst in de hoofdpersoon kan ik bij sommige goede binnenkijkers me echt voorstellen dat ik er ook zou kunnen wonen. Maar dan met wat meer spullen en wat meer rommel...

Reacties

 1. prachtig witte slaapkamer: dit is DOOD...de bewoners zijn weggevlucht ! Je kunt toch niet ALLES als prachtig verkopen, sorry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Smaken verschillen, ik vind het wel mooi. Prima als jij het niet mooi vind. Franca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig witte slaapkamer: dit is DOOD...de bewoners zijn weggevlucht ! Je kunt toch niet ALLES als prachtig verkopen, sorry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Smaken verschillen, ik vind het wel mooi. Prima als jij het niet mooi vind. Franca

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta