tv kijken versus doe het zelf

image via Sofie Andersson

Watch less tv read more books...hoe is dat bij jullie?

Ik betrap me erop dat ik in deze tijd behoorlijk wat avondjes voor de buis hang. Via de wereld draait door naar een serie en dan nog eentje en nog eentje... en puntje bij paaltje is het half elf en ga ik met een beetje schuldig gevoel naar bed.

Eigenlijk had ik nog zoveel willen doen.
Ik ben met een re-styling van mijn site bezig en dat vraagt veel werk, mijn blog bijhouden etc...maar ik kan er eventjes niet de puf voor opbrengen. En je rust er niet echt van uit van tv kijken. Hoe is jullie ervaring daarmee?

En wat zouden jullie doen als je een week geen tv kon kijken?

De foto hierboven is van Sofie Andersson, en ik vind het een goede sfeer uitstralen. Aan zelf dingen maken hangt toch nog steeds een stoffig imago en dat krijg je hier helemaal niet van.
En als je kijkt naar site zoals Etsy dan verbaast het me telkens weer hoeveel getalenteerde mensen er op de wereld zijn. En dat inspireert mij...om zelf ook weer aan de slag te gaan! Benieuwd naar mijn nieuwe site? Binnenkort meer!


Reacties