Sneak peek, foto's van mijn eigen huis

Ik heb er lang over getwijfeld, zal ik nou wel foto's van mijn huis laten zien of niet...uiteindelijk toch besloten om het wel te doen! Het is altijd raar om je eigen huis in te richten. Lastiger dan dat van andere mensen gek genoeg.

Ik ben heel tevreden over de blauwe muur, kleur korenblauw van Histor. Deze kleur zit al best lang op, een jaar ongeveer. Ik ben wel aan het onderzoeken of ik toch niet een kleur achter de bank wil en de schouw weer wit...

De tak aan de muur ligt op twee vintage gordijnroedes. Door het blauw krijg de tak veel aandacht. Het buik kastje heb ik gevonden op straat, ik heb het geschilderd met verfkleur melk wit hooglans van VT wonen. Het lampenkapje is van Laura Ashley. De gordijnen heb ik zelf geverfd met een mengsel van denim en koningsblauw. Doordat er zoveel stof in de wasmachine zat is het een beetje vlekkerig, maar eigenlijk is dat heel mooi, het is heel levendig geworden daardoor.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn woonkamer vinden! Je reactie is dus welkom.

Reacties

 1. Dag Franca,

  Je ervaring en je kennis kan ik niet zo maar kunnen beoordelen, maar je aanpak is zeer klant vriendelijk en slim.

  ”Kennis is een parachute; het heeft een waarde als je hem opent! “

  Ik wens je veel succes en net zo veel plezier met je gezien.


  amateur kunstenaar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel anmateur kunstenaar! Wat voor werk maak jij? Franca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach na een tijdje is het niet zo eng meer om meer van jezelf te laten zien, de kunst is om iets te delen maar niet alles te onthullen, daarom hou ik zelf erg van kleine sfeerhoekjes en details fotograferen en dat heb jij hier ook erg leuk gedaan, t ziet er vrolijk uit bij jou thuis!
  Groetjes desiree

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach na een tijdje is het niet zo eng meer om meer van jezelf te laten zien, de kunst is om iets te delen maar niet alles te onthullen, daarom hou ik zelf erg van kleine sfeerhoekjes en details fotograferen en dat heb jij hier ook erg leuk gedaan, t ziet er vrolijk uit bij jou thuis!
  Groetjes desiree

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta