Nieuwe site van Kien Hertoghs
Neem eens een kijkje op de vernieuwde site van K studio! Kien maakt prachtige kasten van oude, afgedankte exemplaren en maakt er een echt kunstobject van. Met natuurlijke elementen lijkt het wel alsof de kast leeft! Op de site kan je verschillende meubels tegen een wisselende achtergrond plaatsten, een erg goed idee. Je kan ook een kast op maat laten maken door Kien.
Ik moet nog even door sparen, maar een Kastje van K studio staat zeker op mijn verlanglijstje.

Met een klein kastje je kan je een mooi focuspunt creƫren in bijvoorbeeld een nieuwbouw huis dat je nog een beetje `eigen` moet maken. In oude huizen zoals de jaren dertig stijl, vormde de schouw een natuurlijk focuspunt bij de inrichting. Helaas hebben veel moderne huizen dit focuspunt niet waardoor je de inrichting een beetje als loszandkan ervaren. Vaak staan je accesoires en decoraties overal door je woonkamer waardoor het effect wat rommelig wordt. Door deze te groeperen tot blikvangers creeer je rust en een echte eyecatcher. Met een mooi vitrinekastje of een aantal planken maak je een overzichtelijker aanblik.

Verzamel eens in een wasmand, of op tafel alle losse elementen. Kijk naar overeenkomsten in bv kleur of materiaal. Gebruik alleen de spullen die mooi bij elkaar staan en soms is het wel zo spannend om een klein contrast kleuraccent toe te voegen. De rest bewaar je voor een andere keer. Zo staat er waarschijnlijk veel minder in je kamer maar zie je spullen veel beter doordat ze elkaar versterken! Succes!


Reacties