Gast blogger bij Gimmii

Gisteren heb ik mijn eerste blogpost op Gimmii geplaatst.
Gimmii is een online woonmagazine. Gimmii over hun blog:

Met een enthousiaste redactie, gastschrijvers en trendspotters in het buitenland voorzien wij jou iedere dag van inspirerende en informerende artikelen waarbij een kritische blik zeker niet wordt geschuwd! Het resultaat is het leukste online magazine op het gebied van interieur, design en lifestyle.

Ik vind het heel leuk om een extra plek te hebben waar ik mijn vondsten kan publiceren!
Mijn eerste post gaat over de Dream Pillow collection van Aphro Chic, een erg speciale duurzame lijn gemaakt door Jeanine Hays

Zoals jullie kunnen zien heb ik op mijn site mijn nieuwe logo geplaatst. Vanaf 2010 hoop ik ook mijn nieuwe site online te hebben en zal dit blog ook verplaatst worden naar een eigen domein. Spannend!

Reacties