VT wonen verf

 Handig kleuren overzicht van de VT wonen verf:Ik vind de VT wonen verflijn van Flexa erg mooi. De kleuren zijn heel goed te combineren.
Variƫrend van subtiele tonen tot kleuren die werkelijk van de muren afspatten.
Ik heb zelf al verschillende kleuren op mijn muren gehad oa
Zee
Naturel
Lei
en ik twijfel of ik Celadon op de muur in woonkamer ga schilderen...lastig al die keuzes!

Colour chart from the Dutch VT wonen paint collection

Reacties

  1. Inderdaad lastig he om een mooie kleur verf te kiezen waar je ook niet zo snel op uitgekeken bent. Persoonlijk  vind ik het schilderen zelf echt verschrikkelijk dus laat ik dat liever doen door een professionele schilder. Heb jij dat ook? Dan weet ik nog wel een goede site voor je waar je gemakkelijk een schilder kunt vinden die ook een redelijke prijs hanteert: http://www.schilder-weetjes.nl/schilder-offerte-aanvragen.html

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta