Nieuwste colectie Skyler: voor stoere jongenskamers

Ik wilde deze maandagochtend - de eerste dag van de lente - jullie kennis laten maken met de nieuwe collectie van Bibelotte. De collectie heet Skyler en maakt van elke jongenskamer - groot of klein- een stoere, leuke kinderkamer. Het leuke van deze collectie is dat deze met je zoon meegroeit. Er zijn aankleed kussens en boxkleden maar ook stoere eenpersoons dekbedden.


Voor meisjes valt er op woongebied heel wat moois te vinden, maar voor jongens blijft het toch een een beetje behelpen. Ik ben daarom altijd extra blij als ik een collectie zie waarvan ik denk gelukkig, het kan: een collectie voor jongens zonder dat er legerkleurige prints of somber donkerblauw aan te pas komt! En dat is voor een mama's met jongens - die ook graag van hun jongenskamers iets aparts maken - echt een verademing.

De frisse kleuren en de sterke prints van deze collectie combineren erg mooi met een neutrale basis van (sloop)hout, wit en grijstinten. De combinatie van grote ruiten en ijsberen maakt het speels en apart, en geschikt voor alle leeftijden. Voor je baby kies je de wat fijnere prints met de stipjes, en voor stoere jongens voeg je meer fellere accenten en de grove ruit in zwart wit toe.


Goed om te weten: Alle stoffen zijn goedgekeurd conform Öko-Tex Standaard 100 klasse 1. Öko-Tex garandeert dat de stoffen geen concentraties van ongezonde stoffen bevatten, die schadelijk kunnen zijn voor mensen. Ook nog eens veilig voor je kindje dus!

Skyler is ontstaan in de haven van Oslo. Een oude vissersboot gaf de inspiratie voor deze collectie. Niet voor niets dat er een Scandinavisch tintje aan Skyler zit! De rood-tint die je ziet in de stof met het stipjes-patroon is de kleur rood die je ook terug vindt op de typische Noorse houten huizen.
Leuk detail: In het bandje dat als afwerkbies in de verschillende producten te zien is, kan je de de kruizen terugzien die in de scandinavische vlaggen voorkomen.


Het kekke behang dat gebruikt is in de afbeeldingen komt uit het boek Mr Perswall.  Mr Perswall is een Zweedse behangfabrikant die een vernieuwend assortiment produceert van fotobehang, muurschilderingen op behang en speciaal vormgegeven behang. Zoals je op de plaatjes kan zien maakt het behang - ik ben fan van de grafische vissen! - de jongenskamer helemaal af.

Er zijn ook leuke accessoires die prima combineren met de eerdere collectie van Bibelotte zoals bv Storm. Vooral het ijsbeer kussen in grote ruit vind ik super.
Nou ja kijk HIER zelf maar! 


Je reactie op dit artikel is heel welkom! Klik hiervoor op "reageren kan je hier"
all images by Bibelotte
-- advertorial --
wil je ook dat ik over jouw collectie, webwinkel, meubel of product blog?
stuur je mail naar franca at villadesta punt nl 

Reacties