Betongrijs | Fashion meets Interior

Stoer, ruig en een beetje ruw wonen.

Een latere post dan jullie normaal van mij gewend zijn. Gisteren had ik namelijk voor de Margriet woonspecial een fotoshoot met mijn favoriete woonitem... erg leuk om eens voor de camera te staan maar eh ik ben blij dat ik geen model ben. Tjeetje wat is dat moeilijk zeg.  Ik moet stoer en trots kijken, lastig hoor! Daarna ben ik naar het van Gogh museum geweest waar ik deze foto's maakte:


En vandaag moest ik bijkomen van de "grote" stad. Help ik wordt oud!!!Toch wel heerlijk dat bos zo voor de deur. Daar zal ik mezelf weer eens aan herinneren als ik mijn dorp zo zaaaaaaai vind :)

Hieronder wel een erg mooi naturel model voor de nieuwe fall collectie '11 van Humaniod. Haar zwarte haar geeft net dat beetje extra aan de kleding.


 
I ♡ comments // franca voor villa d'Esta // images //  fashion: Humaniod fall 2011 // interior:  Tine K Home [zwart met jurkje en witte bloesems]  overige:  Janne Peters

Reacties

  1. leuke post! maar errr je bent echt wel eenboerinnetje hoor dat je saai met een Z schrijft haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie inspirerende mix van kleuren en materialen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta