Geef je interieur kleur


Groepeer, combineer en experimenteer met kleuren.

Gisteren viel de Libelle op de mat, want sinds ik voor de Libelle Academy de cursus Make-Over voor je huis heb geschreven heb ik een abonnement. Elke week weer een feestje :). Wat ik heel knap van de Libelle vind is hoe ze elke week door de hele Libelle heen een kleurenpalet doorvoeren. Vooral de kleuren van deze week spraken me heel erg aan. En ik hoop dat je jou ook zullen inspireren. Ik heb ze gecombineerd met foto's uit mijn eigen huis. De woonkamer en mijn slaap-werkkamer.


Voor de foto's heb ik niets gekocht alleen de pruimen, de druiven en de bloemen...
Ik ga vandaag weer eens schilderen in huis, daar ben ik de hele week nog niet aan toe gekomen.
Verder heb ik een nieuw bureau en bureau stoel waar ik als thuis werker heel blij mee ben. Hoef ik niet meer aan de "keukentafel" te werken!

En wat ga jij doen dit weekend?


I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: 1, 3&5 door mezelf // 2&4:  foto gemaakt van de Libelle nr 38

Reacties

 1. Mooi kleurenpalet! Het zijn kleuren die ik zelf niet snel zou kiezen, maar ze staan prachtig. Heel sfeervol!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. snel even halen dus....heerlijke kleuren!!!!

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die foto van die blauwe kan vind ik supermooi. Ik heb dan ook veel blauw in huis, voor een eindeloos vakantiegevoel ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta