Lokaal Victoria

Hoera, een "nieuw" cafe- restaurant in Zeist. En dat was wel nodig! Eerst was daar het Brood lokaal op de Slotlaan ( wat een opluchting eindelijk een leuke plek om koffie te drinken en taartjes te eten ) En dan nu op de eerste dorpstraat, Lokaal Victoria. De eigenaars zijn er in geslaagd om van deze rare plek een mooi en sfeervol cafe-restaurant te maken. De kaart is lekker, er is voldoende speelgoed en ruimte voor kinderen.


Met the paper candeliers van Studio Job boven de bar tegen een grijze achtergrond, een hoogglans wit plafond, witte lambizering met een een grijze muur erboven en veel vergrijsd hout hebben de eigenaars Jos & Hanneke Broshuis een sterk, sober maar vooral erg mooi interieur gemaakt. De wc's zijn trouwens ook een bezoekje waard! Ben je in de buurt ga vooral eens langs. Ze zijn elke dag open vanaf 10 uur tot middernacht.
(op de eerste maandag van de week schrijf ik over: meubels)

Reacties

  1. Leuk Franca dat je ons geblogd hebt! Voor alle lezers en jou, graag tot ziens in Victoria! Groet, Hanneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Franca,
    Ik heb je in mijn lijstje van mooie blogs opgenomen, en dit is verbonden aan een award. Niet dat je awards nodig hebt om te bestaan :) ... youw blog is gewoon super!!

    Veronique

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta