Spring wedding

Lovely pictures of a green house wedding:

Photography: Lisa Warning . Dress: Elizabeth Dye .

Met zo'n prachtige lentedag als inspiratie...ik kon het niet laten om dit met jullie te delen!
Een heel fijn weekend allemaal en tot maandag.
(maandag: leuke kleine lampjes voor verwaarloosde hoekjes in je huis...)

Reacties

  1. Sommigen mogen hun neus voor groen ophalen, maar ik vind het een pracht van een kleur en dan alle tinten ervan, net zoals alle blauw-en. Een leuke eco-bruiloft, ik had graag een uitnodiging willen krijgen :)
    Fijn weekend en groetjes, Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sommigen mogen hun neus voor groen ophalen, maar ik vind het een pracht van een kleur en dan alle tinten ervan, net zoals alle blauw-en. Een leuke eco-bruiloft, ik had graag een uitnodiging willen krijgen :)
    Fijn weekend en groetjes, Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta