Speels tafeltje van Mia Hamborg

Een paar dagen geleden las ik een artikel van Christine Boland (trend analist). Volgens Christine zijn er 5 kernbegrippen waar wij (als consument) gevoelig voor zijn. Een van die kernwoorden is Play.

Play staat voor: het speelse, plezier hebben. Af en toe wil je even weg dromen in schoonheid.( Een van de reden waarom ik graag over mooie interieurs schrijf :)), plezier maken met je kinderen of je vrienden. En met humor maak je het leven lichter en leuker. Niets voor niets zijn de feel good movies en chick lit zo populair. In interieurs en in design wordt humor ook gebruikt. Een goed voorbeeld is natuurlijk Dutch Design. Design met een knipoog. Het gevaar van humor in design en interieur is dat het snel een gimmick wordt die eigenlijk een beetje kinderachtig is.


Het tafeltje Shuffle table &T van Mia Hamborg vind ik een heel goed voorbeeld van Play. Het uitgangspunt is een stok met een aantal "kralen" die je naar eigen inzicht op elkaar kunt stapelen. ( Mijn twee kinderen waren altijd heel enthousiast met de speelgoed variant bezig). Het kleurgebruik is ingetogen en mooi op elkaar afgestemd. Gezien bij Design Delicatessen

Reacties

  1. ja kleuren torentje vinden kinderen altijd leuk maar ik persoonlijk vind t helemaal niets (voor mij dan he)
    gr. desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja kleuren torentje vinden kinderen altijd leuk maar ik persoonlijk vind t helemaal niets (voor mij dan he)
    gr. desiree

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta