Binnenkijken bij: Sara


Stap binnen in het huis van Sara. Sara is architect en heeft haar eigen huis in 6 weken omgetoverd van een huis met zes donkere kamers naar een helder, open huis met een enorme woonkamer en een ruime eetkeuken. Dat Sara architect is, is duidelijk te zien aan haar liefde voor design meubels en de lege oppervlaktes. De ruimtes zijn sober maar, smaakvol ingericht.

De basis is neutraal, met de witte wanden en de witte houten vloer. Kleine kleur accenten zorgen ervoor dat het appartement niet te zakelijk wordt.Leuk idee: de zwarte lampen boven het aanrecht! Door de kleine zwarte accenten krijgt de ruimte meer diepte. Zwart en wit is een prima combinatie en maakt van elke ruimte iets bijzonders.

De gele stoel is de design klassieker van Eames. Mooie combinatie: de witte vloer met de houten poten.
Via bolig

Reacties

 1. Ik bekijk je blog nu al een tijdje! Wat een leuke foto's en stijlen selecteer je iedere keer weer! Inspiratie en eyecandy! Veel succes!

  Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. waaow! Ik wil ook zo'n witte planken vloer. Weet alleen nog steeds niet hoe ik dat op een niet zo prijzige manier kan realiseren. Tips?

  BeantwoordenVerwijderen
 3.  Hallo Vanessa, je kunt bv redelijk goedkoop laminaat in wit bij div bouwmarkten vinden. Dan heb je helaas niet de spleten tussen de de planken. Oude houten planken wit schilderen kan natuurlijk ook maar, is veel kostbaarder en tijdrovender

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met wat voor een verf heb je de vloer gedaan?!
  En wordt het niet geel op plaatsen waar bv een kleed ligt,
  Want ik heb mijn vloer met een witte beits gedaan (vond t wel mooi als de structuur er nog doorheen kwam) en heb nu op plekken dat het heel erg vergeeld. Nu op zoek naar iets wat het niet doet...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta