Donker hoekje in je huis?

Verlicht het met dit lampje Knitlight van Woollight!
Ik schreef al eerder over Woollight maar, ik vind deze lampjes wel zo schattig dat ik ze graag nog eens in de spotlight zet.


5 tips voor kleine hanglampjes:
  1. Hang het lampje in een donker verwaarloosd hoekje van de kamer. Zet er een klein tafeltje of kastje onder. Mooie bloemen erbij of een schilderijtje en je hebt gelijk een sfeervol en gezellige plek.
  2. Kleine lampjes kan je ook heel goed bij elkaar ophangen.
  3. Je kunt bv drie dezelfde lampjes ophangen of juist een aantal verschillende die elkaar mooi aanvullen.
  4. Hang de lampjes eens op verschillende hoogtes voor een speels effect.
  5. Gebruik mooie snoeren. Je kunt bijvoorbeeld dezelfde lampjes gebruiken maar, met verschillende kleuren snoeren verkrijgbaar bij oa strand west in Utrecht 
Knitlight is een lampencollectie ontworpen door het Nederlands kunstenaarskoppel 'beeldenbouwers'. Knitlight is niet gemaakt van deken, maar van gebreide kous. Nu nog een eenling en daarom geadopteerd in de Woollight collectie. De lamp heeft een open structuur. De draad van het breisel bestaat uit een set van drie kleuren.
De productie van de lampen is van begin tot eind handwerk en wordt met aandacht door Beeldenbouwers zelf gedaan in eigen atelier. Online oa verkrijgbaar bij Bijzonder mooi 

(op de tweede maandag van de maand schrijf ik over: verlichting)

Reacties

  1. In mijn tuin en bijbehorende uitbouw zijn er tegen de schemering genoeg dokere hoekjes die ik graag verlicht zie. Na her en der te hebben rondgevraagd ben ik voornemens om led downlighter te installeren aangezien deze voor een heel aangename sfeer kunnen zorgen. Het licht schijnt zoals de naam al doet vermoeden naar benenden. Bovenal verbruiken ze niet zoveel energie dus dat is dan ook mooi meegenomen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta