Een tafel, drie verschillende sferen


Mooi om te zien wat styling, kleur en materiaal keuze kan doen.
Een tafel, wat stoelen, bloemen en kleur.
Welke tafel heeft jouw voorkeur?

Je reactie op dit artikel is heel welkom! Klik hiervoor op "reageren kan je hier"

Reacties

 1. Ben intussen een tweetal maand aan het bloggen en dan vooral blogs ivm wonen en interieurs en zo en ik denk dat de meesten zullen vallen voor de witte tafel met bloemen maar ik ben er na die twee maand op uitgekeken op al dat wit-wit-wit. Ik dacht eerst dat het iets voor mij zou zijn maar neen hoor, geef me toch maar wat kleur! Het indigoblauw met ruwe hout vind ik wel wat hebben. Ik hou erg van natuurlijke materialen. Het moet ook wel heel moeilijk zijn om dat echt wit en niets anders principe te blijven aanhouden, ondoenbaar met kinderen in huis ook, denk je niet? Ik vind jouw blog trouwens heel inspirerend en veelzijdig! Proficiat! Kijk al uit naar de volgende post!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou gaan voor de tafel van Indigo blauw plaatje, erg gave tafel.
  Maar ik zou hem dan combineren met de stoelen en achtergrond van plaatje 1 , haha.
  En wat ik heel leuk vind aan dat witte, zijn de verschillende stoelen. Heb er wel eens aan gedacht om ook verschillende stoelen neer te zetten, maar dat zou hier toch te rommelig staan denk ik (Want vol klein appartement)
  Groetjes Machteld
  PS. Ik heb een link van je blog op mijn blog geplaatst ( http://machteld-fotografie.blogspot.com/ )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Marian,

  Een huis in wit is heel goed te doen. En zelfs erg makkelijk in aanschaf en onderhoud, is mijn ervaring. Ook met mijn katten en honden.

  @Franca, wil je niet zulke moeilijke vragen stellen *glimlach*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag lieve lezers! Als ik moeilijke vragen stel zal ik ze zelf ook maar beantwoorden:)

  Wit spreekt mij in eerste instantie het meeste aan. Geeft rust en schept ruimte. Maar zou ik na een tijdje saai gaan vinden. Ik hou ook van blauw, van de ruimte die blauw schept...de stoelen van plaatje 1 vindt ik echt heel mooi, er gaat karakter vanuit. Mijn ideaal is dus een mix...misschien fotoshop ik h nog wel.

  Liefs Franca

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind zelf plaatje 2 geweldig.. mooie tafel en die stoelen vind ik geweldig ... rn toch zouden een aantal verschillende witten ook niet misstaan om die tweede tafel..

  Toevallig was ik bijh Ikea aan het schuiven vorig weekend met allerlei witte stoelen en een beetje naturel rond een witte tafel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind zelf plaatje 2 geweldig.. mooie tafel en die stoelen vind ik geweldig ... rn toch zouden een aantal verschillende witten ook niet misstaan om die tweede tafel..

  Toevallig was ik bijh Ikea aan het schuiven vorig weekend met allerlei witte stoelen en een beetje naturel rond een witte tafel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou gaan voor de tafel van Indigo blauw plaatje, erg gave tafel.
  Maar ik zou hem dan combineren met de stoelen en achtergrond van plaatje 1 , haha.
  En wat ik heel leuk vind aan dat witte, zijn de verschillende stoelen. Heb er wel eens aan gedacht om ook verschillende stoelen neer te zetten, maar dat zou hier toch te rommelig staan denk ik (Want vol klein appartement)
  Groetjes Machteld
  PS. Ik heb een link van je blog op mijn blog geplaatst ( http://machteld-fotografie.blogspot.com/ )

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta