interieur Mini inspiratie | IMI 19

Ingetogen kleuren, natuurlijke vormen en materialen.
Het licht groen van de kom maakt het geheel spannend.
Mooi die lamp van Pinch design

PS: villa d'Esta is weer terug maar, heeft nog blog vakantie tot 16 augustus!
Deze week twee inspirerende kleuren paletten op dinsdag & donderdag

Je reactie op dit artikel is heel welkom! Klik hiervoor op "reageren kan je hier"

Reacties

 1. Hoi Franca,
  Wat een leuke site dit zeg! Over de foto betreft erg grappig..de hoed draagt mijn naam en daarbij zijn het de kleuren waar ik naar opzoek ben voor mijn slaapkamer. Ik wil heel graag weten welk merk en type verf kleuren dit zijn. Dan kan ik eindelijk beginnen, denk ik!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo! De kleuren zijn uit het plaatje gekozen, dus geen kleurnummers. Tip: haal een aantal kleurenstaaltjes en maak met behulp van dit plaatje je eigen palet. Succes Franca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Franca,
  Wat een leuke site dit zeg! Over de foto betreft erg grappig..de hoed draagt mijn naam en daarbij zijn het de kleuren waar ik naar opzoek ben voor mijn slaapkamer. Ik wil heel graag weten welk merk en type verf kleuren dit zijn. Dan kan ik eindelijk beginnen, denk ik!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta