interieur Mini inspiratie | IMI 23

Hallo allemaal!

Ik ben eindelijk weer online na een aantal weken zonder, dat was in het begin best lastig maar, nu na 5 weken moet ik weer heel erg wennen om weer aan de slag te gaan. Dat is volgens mij een goed teken, ik ben er echt helemaal tussen uit geweest.

Heb jij ook een goede zomervakantie gehad? En herken je mijn opstart problemen of heb je juist gelijk zin om gelijk aan de slag te gaan. Ik zit de eerste dagen na het kamperen altijd een tijdje in een overgangs situatie, het liefst hou ik 's avonds de lampen uit en ga ik op mijn balkon zitten lezen bij het licht van een olielamp. Dit staat in groot contrast tot Martijn de na drie weken opgelucht zijn laptop weer openklapt!

Deze week nog twee kleurenpaletten en dan schakel ik weer over na drie keer in de week bloggen op maandag, woensdag en vrijdag. Vandaag een slaapkamer met zachte grijstinten en wat warme rode accenten aangevuld met zilver en lila. De vaas op de balk is van Lenneke Wispelwey, waar ik hier ook al eens over schreef.


Binnenkort verschijnt het tweede e-Zine én je kunt je nog steeds opgeven voor mijn workshop er zijn nog acht plaatsen vrij dus wees er snel bij !

Dank jullie wel voor jullie reacties, vragen en lieve berichtjes op mijn blog en via de mail. Zoals je hebt gegrepen ben ik wat laat met beantwoorden maar, ik doe mijn best om jullie vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Je reactie op dit artikel is heel welkom! Klik hiervoor op "reageren kan je hier"

Reacties

 1. Welkom terug en nazomer nog maar even lekker na hoor!!! Ik heb geen opstartproblemen want ik werk niet hahah. Maar had er altijd wel veel last van hoor.
  Groetjes en sterkte,
  Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. welcome home ;)
  Ik ben zelf ook net terug en ook al ben ik nog geen 2 weken weg geweest het voelt alsof ik er tijden tussen uit ben geweest, deze week sta ik nog even op een laag pitje en volgende week begint alles weer.... of ik er zin in heb? nahhh ik vind t wel fijn een beetje in de franse mood te blijven hangen ;)
  Groetjes desiree

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik ken het gevoel. Sta de eerste week thuis nog met één been in Frankrijk.
  Andersom is dat gevoel er nooit.
  Rustig aan maar hoor.

  groetjes Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welkom terug en nazomer nog maar even lekker na hoor!!! Ik heb geen opstartproblemen want ik werk niet hahah. Maar had er altijd wel veel last van hoor.
  Groetjes en sterkte,
  Madelon

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta