villa d'Esta bestaat 2 jaar

En dat is reden voor een feestje! Dus ik trakteer deze week, lees verder...


Ik weet het nog heel goed, de dag dat ik de kamer van koophandel binnen stapte met mijn plannen. Ik vond het heel erg spannend, ik had er zo lang over gepiekerd en getwijfeld. Uiteindelijk was het inschrijven een peulenschilletje...grappig dat je met zorgen maken echt niets kan oplossen. Je moet sommige dingen gewoon doen. :)

Ik kreeg al snel wat kleine opdrachten naast mijn vaste baan. Mijn zorgen waren voor niets geweest, ik merkte dat ik heel veel voldoening uit mijn werk haalde en ik ging vol energie aan de slag. Langzaam aan kreeg mijn bedrijf steeds meer vorm. In oktober 2008 begon ik dit blog, eerst voor maar 5 lezers per dag, na een tijdje werden het er 30! Toen ik in december vorig jaar hoorde dat ik en nog drie andere collega's ontslagen moesten worden vanwege de crisis in de bouw, zag ik dat als een kans om me volledig op villa d'Esta te richten.

Ik heb me in december helemaal op het bloggen gestort en dankzij lieve medebloggers, die mijn blog gingen promoten groeide dit blog per dag. Nu lezen dagelijks ongeveer 300 lezers mijn blog en dat is een enorme rijkdom! Inmiddels ben ik vele adviezen verder en wil ik graag wat terug doen voor mijn lezers.

2 jaar villa d'Esta wil ik vieren met 2 leuke acties:

villa d'Esta is jarig Actie 1: Win een gratis online advies!
Vanaf vandaag tot volgende week vrijdag 27 augustus maak je kans op een gratis online advies.( Ik weet het ik, een paar maanden geleden deed ik dat elke week, maar door de drukte kan ik dat helaas niet meer doen. Ik moet tenslotte ook mijn man en onze kinderen te eten geven :))

Heb je een lastige kamer? Of weet je niet goed hoe je jouw stijl met die van je partner kan combineren? Dan is een online advies van villa d'Esta helemaal wat voor jou!

Wat moet je doen om dit advies ter waarde van €100,- te winnen?
 1. Wordt volger van dit blog. Dat kan via twitter, Je  inschrijven voor mijn gratis e-Zine of je abonneren op dit blog via de mail ( als je dit al bent, super!)
 2. Stel je woonvraag
 3. Vertel waarom je graag van mij een advies wilt. Met andere woorden, slijmen mag best een beetje. Je kunt je woonvraag mailen of via een comment onderaan dit bericht.
 4. Ik kies volgende week een winnaar uit de leukste vraag. 
 5. Op zaterdag maak ik de winnaar hier bekend
villa d'Esta is jarig actie 2: Kom naar mijn workshop Interieur styling en profiteer van 20% korting
Meld je je vanaf vandaag tot vrijdag 27 augustus aan voor mijn workshop? Dan betaal je maar €68,- in plaats van €85,-

Wil het nieuwe woonseizoen goed voorbereid beginnen? ( Jij laat je niet meer gek maken door alle indrukken op de woonbeurs ) Of liggen er stapels uitgescheurde woonplaatjes in een hoek te verstoffen waar je graag wat mee wilt doen? Dan is deze workshop echt wat voor jou!

Wil je meer weten over deze workshop? Kijk dan hier

Wat moet je doen om voor €68,- te komen
 1. Wordt volger van dit blog. Dat kan via twitter, Je inschrijven voor mijn gratis e-Zine of je abonneren op dit blog via de mail ( als je dit al bent, super!)
 2. Ga naar deze link en vul je naam  en emailadres in.
 3. Je krijgt van mij een bevestiging via de mail binnen 3 werkdagen.
 4. Na het overmaken van het cursus geld is je inschrijving definitief
NB Aanmelden kan zolang er plek is. Wees er snel bij want, vol is vol!

Ik hoop dat ik zo een hoop mensen kan blij kan maken met mijn 2 jarig bestaan!
Alvast een fijn weekend en tot volgende week
[ image en recept via Cannelle et Vanille]


PS gewoon een leuk berichtje achterlaten mag natuurlijk ook hoor

Reacties

 1. Lieve Franca,

  Wow, twee jaar, gefeliciteerd! En kijk eens wat je hebt neergezet. Ik ben trots op je.

  Liefs
  je Martijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hieperdepiep hoera !
  Ik heb geen idee hoelang ik al fan van je ben ... ik dacht vanaf t begin maar zie nu dat je al twee jaar bent! Een mooie mijlpaal.

  Ik heb het al vaker gezegt maar ik geniet echt van je blog en vind je super inspirerend. Ik ga je vanwege je verjaardag weer eens extra in mijn zijlijn zonnetje zetten ;)
  Nog veel blogfun
  desiree

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel, Desiree! Daar wordt ik helemaal blij van. Liefs Franca

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heee wat leuk al 2 jaar !! ik volg je officieel heel kort maar officieus veel langer.......leuke give away......maarre mag ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over onze woonkamer........zoals het nu is.....mocht ik nou winnnen en daar komt de vraag.....ben ik benieuwd naar jouw mening !!! wat zou jij anders doen?? etc etc.....en als dat niet (mag) wil ik je advies graag kadoo doen aan een vriendin ofzo.......als dat mag?? hahahah!! je lijkt nu wel mijn schooljuf maar ik bedoel het niet zo natuurlijk......hele fijne dag !! liefs Ria..oja lees aub mijn post morgen misschien ken jij iemand??...liefs....oja ken je het blad niet ?? jij zal er zeker een moeten hebben hoor denk ik.....hahahhh!!! liefs ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel, Desiree! Daar wordt ik helemaal blij van. Liefs Franca

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hieperdepiep hoera !
  Ik heb geen idee hoelang ik al fan van je ben ... ik dacht vanaf t begin maar zie nu dat je al twee jaar bent! Een mooie mijlpaal.

  Ik heb het al vaker gezegt maar ik geniet echt van je blog en vind je super inspirerend. Ik ga je vanwege je verjaardag weer eens extra in mijn zijlijn zonnetje zetten ;)
  Nog veel blogfun
  desiree

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Franca,

  Wow, twee jaar, gefeliciteerd! En kijk eens wat je hebt neergezet. Ik ben trots op je.

  Liefs
  je Martijn

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta