Drenthe

Ik heb de aan knop van mijn imac weer gevonden. En zit nu een beetje onwennig achter mijn toetsenbordje...raar toch dat 10 dagen offline zo'n groot effect heeft.
Tijdens mijn afwezigheid heb ik nieuwe volgers gekregen, welkom allemaal!


Ik heb een heerlijke vakantie gehad. Samen met man en kinderen kamperen op een natuurkampeerterrein van Staatsbosbeheer in Drenthe. De eerste nachten waren heel heel erg koud ( min 1) En door de aanhouden droogte konden we geen vuurtje maken. In de tweede week heeft het 1 nacht flink geonweerd en mochten we van de boswachter een klein vuurtje maken. Hoera!


Stylisch verantwoord op een natuurkampeerterrein hoeft gelukkig niet, dus gewoon sokken in mijn birkestocks. Gelukkig werd ook overdag steeds warmer en heb ik mijn sokken steeds vaker uit kunnen doen...


We stonden op een prachtige plek met uitzicht op veenpluis. Na een nachtje regen wordt het daar behoorlijk drassig en is het een broedplaats voor muggen. Gelukkig zijn ze in mei nog niet zo actief.


En een ouderwetse olielamp met citronella doet ook wonderen.

We hebben een katoenen tent die heel mooi in dit landschap opgaat. Het is even een klus, al die haringen...maar, als de tent dan eenmaal staat, dan staat hij ook als een huis! Gelukkig vindt Martijn de tent opzetten erg leuk, ik ben toch meer van het inrichten :)

Op het terrein is geen stroom. Om de batterij te sparen heb ik mijn 3G uitgezet, dan houdt je telefoon het langer vol. Foto's maken samen met mijn kinderen terwijl je jezelf ziet kon gelukkig nog wel.
Ik ben echt de fotograaf in ons gezin, dus als ik zelf op een foto wil staan moet ik dat vragen.


Op de bovenste foto staat Jouke, mijn oudste. Daaronder Matthies. Ik ben heerlijk tot rust gekomen. Lekker veel niets gedaan. Dus mijn vakantie was geslaagd!
Woensdag start ik weer met interieur beelden, tot dan,


I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: franca | bekijk HIER de site van staatsbosbeheer

Reacties

 1. Ha je bent er weer! Dapper ook van dat kamperen in de nachtelijke kou #datdoeikjenietna.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gewoon heeeeeeel veel warme dekens meenemen!
  Het heeft wel wat hoor die ontberingen, vooral als het daarna de zon weer lekker schijnt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3.  Fijn dat je het zo lekker hebt gehad! Zo te zien heb je een De Waardtent, door ons ook wel een bewaartent genoemd. Daar gingen wij vroeger altijd mee kamperen. Mooie tent!

  En net als jij hadden wij ook van die koude nachten, maar omdat wij met de airstream waren, waren we minder goed voorbereid ;). Ik noemde het al: kamperen is ook een beetje creperen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4.  LOL, nee geen de Waard maar een Carl Denig. Die is een stuk handzamer en je hebt ook niet gelijk een karretje nodig ;)

  Maar de airstream heeft toch wel een kacheltje?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellig dat je er weer bent! Wat een fijne vakantie moet dat zijn geweest, heerlijk in de natuur en lekker me het gezin. Ik kijk uit naar je interieurposts..

  Succes met het weer wennen aan je toetsenbordje, lieve groetjes Samira 

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta