Touw lampen


Een gymtouw en een gloeilamp.
Combineer die twee en je hebt een fantastisch object dat ook nog licht geeft.

Over touwen gesproken: Kinderen en deze lamp zijn wellicht niet zo'n goede combinatie. Afgelopen Maandagmiddag ben ik heel erg geschrokken. Ons jongste zoontje Matthies heeft op school een ongeluk gehad met een touw en een glijbaan. Hij heeft het touw om zijn nek gekregen en is toen van de glijbaan gegaan. Gelukkig is er -afgezien van wat schaafwonden en opgezwollen nek- niets ernstigs gebeurd. Volgens mij heeft Matthies een engeltje bij zich. We zijn heel dankbaar dat hij er nog is!

Ik ben weer terug als alles weer in orde is,
I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: Atelier 688 | bekijk HIER de site

Reacties

 1. Wow, hier schrik ik echt enorm van! Zijn engel heeft goed haar best gedaan zeg. Sterkte, want je zal vast wel het een en ander moeten verwerken..

  Heel veel liefs, Samira

  ps ik vind deze lampen geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige lampen ...nog nooit gezien...meid wat zul je zijn geschrokken van je zoontje....pffffff...sterkte met alles...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Brrrr, naar verhaal. Probeer altijd panisch touwen uit de buurt van mijn kinderen te houden. Maar ja, als je er niet bij bent... Fijn dat het goed is afgelopen. 
  x Iris
  ps zag dat je ook naar het Meet the Blogger event gaat, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank jullie wel voor jullie lieve reacties over de mail en hier op mijn blog. Het gaat heel goed met Matthies. Vandaag is hij voor het eerst weer naar school toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat prachtig !!! 

  GroetjesEline DM*ps: kom gerust in binnenwaaien op mijn blogje.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta